ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 

Με 2-1 ''κατάφερε να χάσει'' η Ομάδα μας στο Γήπεδο των Σιταποθηκών αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες να κάνει έστω ένα γκολ σε δύο περιπτώσεις στο 20΄και στο 45΄με τον Κούβαρη που όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Υπό τις οδηγίες του Μεταξά Αναστάσιου και την παρουσία των δύο Γενικών Αρχηγών Μάντζαρη και Μουτάφη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον Αγώνα με την Αμφιάλη λόγω ασθένειας του Προπονητή Διαμαντόπουλου Κώστα ο οποίος ευελπιστεί όμως να δώσει το παρόν στον Κυριακάτικο Αγώνα.

Στην διάθεση του Κώστα Διαμαντόπουλου για το παιχνίδι με την Αμφιάλη τίθεται ο Τουρουντζής αφού έκτισε ποινή δύο (2) αγωνιστικών με Θύελλα Αχιλλέα και Ίκαρο Καλλιθέας αντίστοιχα λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Καραβά.

Το γκόλ του Κούβαρη στο 35' δεν ήταν αρκετό στο να πάρει η Ομάδα μας έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος αφήνοντας έτσι μία γλυκόπικρη γεύση στον κόσμο του Ήφαιστου,παρότι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ανωτερότητα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο,έχοντας τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να τις...

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ομάδας μας για τον θεσμό του Κυπέλου Πειραιά,με πάρα πολύ καλή παρουσία.Μία Ομάδα που ήξερε ακριβώς τί ζητούσε και πού εκτέλεσε επακριβώς τις εντολές του Προπονητή μας Κώστα Διαμαντόπουλου,βγάζοντας αυτοματισμούς και έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει κάτι όμως που δεν κατάφερε να κάνει σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις.Απέναντί...