Α.Γ.Σ.ΗΦΑΙΣΤΟΣ vs Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 1-2 ( 4η Αγωνιστική )

Διακύμανση Αποτελέσματος / Συμμετοχές

Με 1-2 ηττήθηκε η Ομάδα μας από την Ομάδα του Α.Ο.Καστέλλας μένοντας έτσι στους τρείς (3) Βαθμούς πέφτοντας στην 12η Θέση του Βαθμολογικού Πίνακα.

Ένας Αγώνας ο οποίος εξελίχθηκε σε ΜΕΓΑΛΟ ''ΦΙΑΣΚΟ'' με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ SHOW όπου ακόμη και αν η Ομάδα μας έπαιζε μόνη της δεν θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός της ΗΤΤΑΣ.

Ο Διαιτητής του Αγώνα Κος Τουρλομούσης και εδώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν τον Αγώνα της Ομάδας μας με την Καστέλλα ''σφύριξε'' την ίδια μέρα στις 10:00 στο Γήπεδο του Μοσχάτου τον Αγώνα μεταξύ των Ομάδων: Πανφαληρικός vs Παντζιτζιφιακός.Και η ερώτηση είναι η εξής: Επιτρέπεται ένας Διαιτητής να ''σφυρίξει''την ίδια ημέρα δύο (2) Αγώνες και πόσο μάλιστα με διαφορά τριών (3) ωρών; Είναι κομμάτι το οποίο αφορά τους εκάστοτε αρμόδιους όπου όμως θα θέλαμε μία απάντηση επί τούτου, θεώρησε λοιπόν σωστό να χρεώσει την Ομάδα μας με πέντε (5) Κίτρινες Κάρτες και μία (1) Κόκκινη ''40' Κίτρινη Λοκόσης, 41' Κίτρινη Λοκόσης και Κόκκινη Κάρτα'' καθώς και δύο (2) Πέναλτι μέσα σε πέντε λεπτά που όμως το ένα (1) ακυρώθηκε από τον Βοηθό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λοκόσης είναι ο Αρχηγός της Ομάδας μας όπου σε συνομιλία που είχα μαζί του για το επίμαχο συμβάν ο ίδιος μου είπε ότι διαμαρτυρήθηκε λέγοντας στον Διαιτητή <<Δεν βλέπεις ότι ο άλλος έχει πέσει τρείς (3) φορές στην περιοχή; Γιατί δεν του δίνεις κάρτα; Ο Διαιτητής του απάντησε <<Λές πολλά>>δείχνοντάς του την Κίτρινη Κάρτα. Στην συνέχεια ο Λοκόσης του απάντησε λέγοντάς του <<Είμαι ο Αρχηγός και μπορώ να μιλάω>>Έτσι ο Κος Τουρλομούσης απαντώντας  <<Έχεις τελειώσει>> δείχνει την Δεύτερη Κίτρινη και κατά συνέπεια Κόκκινη Κάρτα αφήνοντας την Ομάδα μας από το 41' με Δέκα (10) Παίχτες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ:

Σπαχίου

Ζούγρας

Κοψιδάς ( 60' Κίτρινη Κάρτα )

Τουρουντζής ( 72' Κτενάς, 85' Κίτρινη Κάρτα )

Λοκόσης ( 40΄Κίτρινη Κάρτα, 41' Κίτρινη-Κόκκινη Κάρτα )

Μεταξάς ( 46' Σάμιος )

Νικολιάς

Στέφα Κότσο ( 80' Κίτρινη Κάρτα )

Κούβαρης

Τσεσμέλογλου

Ζίου


Ο Α.Γ.Σ.ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.