Ευχαριστήρια Επιστολή Γενικού Αρχηγού Α.Γ.Σ.ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κ.Μουτάφη Αλέξανδρου προς την Ελλάς Ποντίων

Ευχαριστήρια Επιστολή εξέδωσε ο Γενικός Αρχηγός της Ομάδας μας προς τον Σύλλογο της Ελλάς Ποντίων για τον Αγώνα του Σαββάτου που διεξήχθη μεταξύ των δύο Ομάδων στο Γήπεδο Ορυζομύλων η οποία έχει ως εξής:


Για τον Αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 24/11/2018 στο γήπεδο Ορυζομύλων με την ομάδα της Ελλάς Ποντίων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Συλλόγου για την φιλοξενία που παραχώρησαν στην Ομάδα μας.

Για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα ο οποίος ήταν διαφήμιση για το Ερασιτεχνικό και κατ'πέκταση Ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβαλαν τόσο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όσο και το Διαιτητικό Τρίο οι οποίοι και ήταν Άξιοι Συγχαρητηρίων.

Οι Διαιτητές της αναμέτρησης Κύριοι Κοκρίδης Ι. Κοντζιάς Ι. και Γκολές Π. όπως και ο Παρατηρητής Κ.Φωκίδης Μίλτος έδειξαν τον απόλυτο Επαγγελματισμό τους κάτι που σπανίζει σήμερα στα Ελληνικά γήπεδα.

Η άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά του Συλλόγου της Ελλάς Ποντίων θα ανταποδοθεί και με το παραπάνω στον δεύτερο γύρο με γηπεδούχο την Ομάδα μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομάδα της Ελλάς Ποντίων καθώς και στους τρεις προαναφερθέντες Διαιτητές συνεχίζοντας το δύσκολο έργο τους με τον ίδιο επαγγελματισμό που τους διέκρινε.

                                                             

                                                             Μουτάφης Αλέξανδρος

                                                    Γενικός Αρχηγός Α.Γ.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ